Wednesday, November 2, 2016

Laptop Toetsenborden En Keyboards

Om zeker te zijn dat malware niet de oorzaak is van je problemen mag je ook onderstaande uit voeren. De volgende vraag is dan natuurlijk, kun je deze reparateur aansprakelijk stellen voor je schade?

Ja, in principe wel. Ook als de algemene voorwaarden zeggen van niet, want dit riekt naar grove nalatigheid - welke gemiddelde reparateur gaat een harddisk wissen als hij een toetsenbord moet repareren? Grove nalatigheid mag je niet in algemene voorwaarden uitsluiten van aansprakelijkheid.


Hierna krijg je een melding dat je iPhone herstelt wordt naar de fabrieksinstellingen, als je door wilt gaan moet je op de optie herstel” klikken om het herstellen te bevestigen.

Nu zou de iPhone beginnen met het herstellen van het systeem, er is ook een kans dat iTunes eerst de nieuwste IOS wilt downloaden, als dit het geval is moet je dit eerst accepteren.

Na enkele minuten is je iPhone volledig herstelt en krijg je een bevestiging dat je iPhone succesvol is herstelt naar de fabrieksinstellingen!

Nu is je iPhone weer helemaal fris en is aan jou de keuze om de reservekopie terug te zetten via de optie Zet reservekopie terug…” in iTunes. Hopelijk is het probleem nu verholpen en kan je weer genieten van dit prachtige apparaat.

Ik heb nu 3 TB aan software en data op mijn huidige systeem. Online backups zijn onbetaalbaar voor zoveel data en mijn netwerk-schijf kan net 2 TB aan. In combinatie met een zestal USB-schijfjes kan ik wel tot een totaal van 10 TB aan backup-ruimte komen maar ook tijd is een probleem.

Het duurt gewoon enorm lang om dit alles te backuppen, dus moet ik prioriteiten stellen. Belangrijke data wordt naar de backup geschreven en de rest kan ik missen of opnieuw installeren. De nu 2.200 modellen die ik gebruik zijn ondertussen via een batch-downloader automatisch te installeren dus nu zou ik misschien nog maar een dag of twee nodig hebben voor alles te herstellen.

Maar ook dat is best veel verloren tijd. Dus, als de reparatie onder de garantie valt, dan gratis. Anders is het, zoals je aangeeft, een extra service waar je best geld voor mag rekenen.{resetten bios|resetten bios wachtwoord|resetten bios laptop}

No comments:

Post a Comment